Apartamente

La Hotel Ferdinand, veti descoperi apartamente cu doua si trei camere, foarte elegante, spatioase si atent amenajate, potrivite pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni .

Toate apartamentele au balcon si vedere superba la mare si la plaja Modern .

Apartamentul cu doua camere este alcatuit din living, mobilat cu o canapea spatioasa si doua fotolii, extensibile, masuta pentru cafea, televizor, telefon, seif, minibar, internet wireless si un dormitor unde va veti bucura de confortul unui pat Queen Size cu lenjerie de cea mai buna calitate, oglinda si masuta pentru toaleta .

Apartamentul cu trei camere este alcatuit din living si doua dormitoare, unul matrimonial, altul twin . Si acest apartament este mobilat si utilat cu toate cele necesare unei sederi cat mai confortabile si anume : canapea si fotolii extensibile, masuta pentru cafea, televizor, telefon, seif, minibar, oglinda si masuta pentru toaleta, internet wireless .Acest apartament este special pentru faptul ca are o terasa enorma, dotata cu sezlonguri si masuta pentru bauturi, unde oaspetii nostri se pot relaxa privind marea sau pot surprinde rasaritul .